Application Deadline
Job Type
Full Time
Location
Kazlıçeşme, Kennedy Cad, Zeytinburnu/İstanbul, Türkiye
Department
Mutfak
İŞ TANIMI ve BAŞVURU KRİTERLERİ
- Günlük mutfak operasyonlarının sorunsuz şekilde yönetilmesini sağlamak,
- Mutfak üretim planlamasını yapmak, üretim planı çerçevesinde malzeme ihtiyaçlarını tespit etmek, gerekli malzeme ve ürün sipariş listelerini hazırlamak,
- Yemek ve işçilik masraflarının bütçeye bağlı olarak yönetimini sağlamak ve maliyetleri en aza indirmek için koruyucu önlemler almak,
- Aktif olarak menü oluşturmak, menü tasarlamak ve standart menüleri gözden geçirmek,
- Ekibin kurulması, eğitilmesi ve motivasyon sağlanmasında etkin rol oynamak ve iş gücü devir oranını azaltmak,
- Düzenli olarak müşteri geribildirimini kontrol etmek ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye ulaştırmak için hızlı ve düzeltici aksiyonlar almak,
- İşe alım, işten çıkış, transfer, terfi, izin, disiplin, sağlık raporu vb. insan kaynakları uygulamalarını bilmek ve uygulamak,
- Gıda güvenliği & İş güvenliği konularında bilgi sahibi olmak ve mevzuata uygun şekilde iş yapılamasını sağlamak.
Adaylar https://isu.network/jobs/190 adresi üzerinden başvuru yapabilir.