Career Center

BÜYÜKYALI DANIŞMANLIK A.Ş.

Application Deadline
Job Type
Part Time
Location
Kazlıçeşme, Kennedy Cad, Zeytinburnu/İstanbul, Türkiye
Department
Mutfak

İŞ TANIMI ve BAŞVURU KRİTERLERİ

  • Günlük mutfak operasyonlarının sorunsuz şekilde yönetilmesini sağlamak
  • Mutfak üretim planlamasını yapmak, üretim planı çerçevesinde malzeme ihtiyaçlarını tespit etmek, gerekli malzeme ve ürün sipariş listelerini hazırlamak,
  • Yemek ve işçilik masraflarının bütçeye bağlı olarak yönetimini sağlamak ve maliyetleri en aza indirmek için koruyucu önlemler almak,
  • Aktif olarak menü oluşturmak, menü tasarlamak ve standart menüleri gözden geçirmek,
  • Ekibin kurulması, eğitilmesi ve motivasyon sağlanmasında etkin rol oynamak ve iş gücü devir oranını azaltmak,
  • Düzenli olarak müşteri geribildirimini kontrol etmek ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye ulaştırmak için hızlı ve düzeltici aksiyonlar almak,
  • İşe alım, işten çıkış, transfer, terfi, izin, disiplin, sağlık raporu vb. insan kaynakları uygulamalarını bilmek ve uygulamak,
  • Gıda güvenliği & İş güvenliği konularında bilgi sahibi olmak ve mevzuata uygun şekilde iş yapılamasını sağlamak.

Adaylar https://isu.network/jobs/191 adresi üzerinden başvuru yapabilir.