Sektörel İşbirlikleri

Öğrenci ve mezunlarımıza sektörde yeni kanallar yaratmak için sektörün öncü firmaları ile çeşitli anlaşmalar gerçekleştirmekteyiz.

Faaliyetlerimiz;

• Uzun dönem ve Gönüllü Staj Programlarını öğrencilerimiz ile paylaşmak,
  • Firmalardan gelen iş imkanlarını mezunlarımıza duyurmak,
  • Firmalar ile seminer/ eğitim programlarını düzenlemek,

Tüm istek ve taleplerinizi Kariyer Merkezi ve Sanayi İş Birlikleri Uzmanı Pınar GİRGİN'e iletebilirsiniz.

pinar.girgin@istinye.edu.tr

​​​​​​Stramline

Üniversitemizin en prestijli organizasyonlardan biri olan Kariyer Günleri her yıl Mart ayında gerçekleştirilir.

Bu organizasyonda Kariyer Merkezinin çözüm ortağı olan firmaların profesyonellerine açılan stantlarda ziyaret ederek;

• Networking fırsatından yararlanabilir,
  • Firma ve sektörleri yakından tanıma fırsatı bulabilir,
  • İşe alım ve kariyer süreçleri ile ilgili bilgi alabilir,
  • İş/staj ile ilgili olanakları değerlendirebilir,

Etkinlik haftası süresince organize edilecek online veya yüz yüze gerçekleştirilecek eğitim, seminer, panel veya ve atölyelere katılabilirsin. Etkinlik programını incelemek için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsin.

MLP CARE Grubu üniversitemiz bünyesinde eğitimine devam eden genç yetenekleri kendi bünyesine alarak yetiştirdikleri uzun dönemli bir staj projesidir. MLP Care Grubu bünyenin dönemsel ihtiyaçlarına göre yıl içerisinde düzenlenmektedir.

Kariyer Merkezinin çözüm ortağı olarak çalıştığı firmaların öğrencilerimize sundukları çevrim içi veya yüz yüze mülakat deneyimleridir. Bu etkinliklere katılarak iş veya staj görüşmeleri öncesi pratik yaparak, gerçek iş görüşmelerinde daha özgüvenli ve başarılı sonuçlar alabilirsin.

Mülakat Simülasyonu 2023