2024 Mezun Mentorluğu Programı

Değerli Mezunlarımız ve Öğrencilerimiz,

2024 Mezun Mentorluğu programı başlıyor! Bu ailenin bir parçası olman için seni isü.network'e bekliyoruz.

İstinyeli Mezunlarımızın tecrübelerini ve kariyer gelişim deneyimlerini; gelişime ve öğrenmeye açık İstinyeli öğrencilerimizle paylaştıkları gönüllülük esaslı bir proje olan “Mezun Mentorluğu Programı” öğrencilerimiz için iş hayatını yakından tanıma fırsatı sunarken, mezunlarımıza yeni nesli tanıma ve yeni ilişkiler geliştirme imkânı sağlamaktadır.

Siz değerli mezunlarımız, iş ve yaşam deneyimlerinizi, becerilerinizi ve uzmanlık alanlarınız ile ilgili konularda mentee ile bilgi paylaşımında bulunarak; mentee'nin iş becerileri ve davranışları geliştirmesi ve gerçekçi kariyer hedeflerinden oluşan bir eylem planı hazırlamasına destek olabilirsiniz.

Detaylı Bilgiye isü.network portalı üzerinden Mentorluk seçeneğine tıklayarak ulaşabilirsiniz.